Zeemacht

Forse nederlaag Zeemacht badmintonners

Den Helder – De winterstop heeft het badmintonteam van Zeemacht 1 geen goed gedaan. In Krommenie werd tegen Swish 5 met 7-1 de grootste nederlaag van dit seizoen geleden.

Alleen het gemengd dubbel van Manon van Lienen en Marco de Boer leverde een winstpunt op. Manon was met een 3-gamer in haar singlepartij nog het dichtst bij een tweede punt. Meer zat er gewoonweg niet in tegen deze tegenstander, waarvan met name de jeugdige talentvolle heren opvielen vanwege hun sterke spel.

Opvallend detail was dat het team een half uur stond te blauwbekken voor de deur van de sporthal vanwege miscommunicatie met huurder/verhuurder, waardoor ook de wedstrijd nog eens later begon dan oorspronkelijk de bedoeling was. Al met al een wedstrijd om snel te vergeten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan berichten die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button