Den HelderJeugd

Kristalhelder zoekt nieuw jong talent

Advertentie:

Den Helder – Stichting Kristalhelder reikt dit jaar voor de 29e keer de “Kristalhelder Jong Talent Prijs” uit. De prijs bestaat uit een financiële bijdrage van € 2.500.

In de afgelopen jaren zijn ongeveer 185 kandidaten aangemeld. Het betreft 41 verschillende disciplines. Uit al deze aanmeldingen heeft het bestuur van de stichting 32 jonge talenten uitgekozen en is aan hen een financiële bijdrage verstrekt. De Stichting is trots op haar talenten. Op de website: www.stichtingkristalhelder.nl wordt informatie verschaft over het ontstaan van de stichting, het aanvragen van een bijdrage en staat een overzicht vol informatie van alle prijswinnaars. In 2019 is de toen 14-jarige Ashley Kloos gekozen tot Jong Talent. Zij bespeelt de dwarsfluit en piccolo en heeft als doel in de toekomst op het Conservatorium haar muzikale top te bereiken.

Jeugdigen die denken dat zij ook over een talent beschikken en dit optimaal willen gebruiken, kunnen, voor 1 mei een aanvraag (laten) indienen om in aanmerking te komen voor de prestigieuze “Kristalhelder Jong Talent Prijs 2020”. Ten behoeve van een goede spreiding over de diverse terreinen, zal het bestuur bijzonder aandacht besteden aan jonge kandidaten vanuit de sector cultuur (muziek, dans, kunst, literatuur etc).

Aanvragen kunnen per brief of email worden ingediend.
Stichting Kristalhelder,
Glas & Mulder Notariaat,
T.a.v. Notaris Mr. C.V.M. Glas-Ruitenberg,
Middenweg 113,
1782 BC Den Helder.

Email: notaris@glas-mulder.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button