Cultuur/Natuur

Motoropa’s vertellen over hun trip naar India

Advertentie:

Wieringen – De Niedorper Motoropa’s vertellen op woensdag 22 januari bij Vrouwen van Nu Wieringen over hun reis door India.

Om het jaar gaan de mannen er op uit voor een flink motoravontuur. Met elf man sterk gingen ze op pad. Na de vliegreis en busreis komt de groep aan in Manali, daar stonden de nieuwe Enfield 500 cc motoren klaar om hun tour te volbrengen. Het werd niet alleen een prachtige reis, vol mooie en spannende avonturen maar ook een schitterende ervaring rijker.

Deze avond is een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met Vrouwen van Nu Wieringen. Naast bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en workshops, telt de vereniging een tiental netwerkgroepen, van wandelen tot leeskring en van handwerken tot tuinclub en meer.

Aanvang van de avond is 20.00 uur, locatie Mieke’s Eten en Drinken, Rijksstraatweg 15, Hippolytushoef. Entree voor gasten € 10,=, dit is inclusief koffie/thee en een consumptie in de pauze. Meer informatie: vrouwenvannu.nl/wieringen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button