Den HelderHollands Kroon

Afhaalservice bibliotheken

Den Helder – De lockdown wordt met drie weken verlengd, maar gelukkig mogen bibliotheken hun afhaalservice voortzetten. Dat betekent dat leden op afspraak gereserveerde boeken mogen ophalen en materialen kunnen inleveren.

Via de catalogus op de website kunnen boeken gereserveerd worden. Mensen worden gebeld als hun reservering klaarstaat. Dan wordt er een afspraak gemaakt voor het ophalen. De bibliotheek zet de materialen alvast op de bibliotheekpas, zodat het ophalen contactloos kan plaatsvinden. KopGroep Bibliotheken volgt daarbij de richtlijnen van het RIVM.

Bellen voor hulp
Mensen die het moeilijk vinden om boeken te reserveren via de website kunnen tussen 10.00 en 14.00 uur bellen met (0222) 312743. Ze kunnen dan telefonisch doorgeven van wat voor soort boeken of van welk genre ze houden. De bibliotheekmedewerkers zorgen ervoor dat er daarna een tasje met drie passende boeken klaarstaat in de dichtstbijzijnde vestiging.

Meer informatie via www.kopgroepbibliotheken.nl

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button