112

Algemene verkeerscontrole op Schootenweg

Den Helder – De politie hield vrijdagmorgen vanaf 10.00 uur een algemene verkeerscontrole op een parkeerplaats aan de Schootenweg in Den Helder. Bestuurders van voertuigen werden naar de parkeerplaats geleid door motoragenten, waarna een controle werd gedaan.

Er werd onder meer gekeken naar de APK van het voertuig, rijbewijs, verzekering en wegenbelasting. Daarnaast werd gekeken of het voertuig gebreken heeft en werden ladingen gecontroleerd. Over het aantal bekeuringen is nog niets duidelijk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

5 reacties

  1. Eerst maar ‘ns afwachten hoeveel voertuigen en/of bestuurders niet aan de eisen voldeden. Als (bijna) alles voor elkaar was, dan is het zonde van de mankracht geweest. Die hadden ze dan beter ergens anders in kunnen zetten.

      1. En dat zou dan volgens u wekelijks moeten gebeuren, alleen om te trainen?

Back to top button
%d bloggers liken dit: