Texel

Eenmalig boosterweekend op Texel

Texel – Inwoners van Texel in de leeftijd vanaf 18 jaar kunnen op zondag 30 en maandag 31 januari een boosterprik halen in het gemeentehuis in Den Burg. Opnieuw stelt het gemeentebestuur van het eiland het gemeentehuis beschikbaar voor een vaccinatieactiviteit van GGD Hollands Noorden.

Voor de boosterafspraak hoeft géén afspraak te worden gemaakt. De vaccinatielocatie is op beide dagen open van 10.00 tot 18.00 uur Het boosteren op het eiland is voor deze doelgroep eenmalig. Op zaterdag 29 januari wordt er ook gevaccineerd op het eiland. Maar die dag is uitsluitend bestemd voor de kinderen van 5 tot en met 11 jaar.

Mensen die de boosterprik op een ander moment willen halen, kunnen terecht op een van de GGD-vaccinatielocaties in Den Helder, Middenmeer, Hem of Alkmaar. Kijk voor actuele openingstijden op www.ggdhn-corona.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button