112Video

Flinke schade bij botsing in Den Burg (video)

Texel – Bij een ernstig verkeersongeval in Den Burg is vrijdagmiddag tenminste een slachtoffer gewond geraakt. Rond 16.00 uur werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising van de Pontweg met de Keesomlaan in Den Burg. Op de kruising zijn een bus en een auto met elkaar in botsing gekomen.

Volgens een getuige kwam de bus vanuit De Koog over de Pontweg en reed deze richting de boot. De personenauto reed over de Keesomlaan en wilde de kruising oversteken.

De schade aan beide voertuigen is enorm en beide voertuigen moesten worden weggesleept door een berger. Het wegdek lag bezaaid met puin en brokstukken en de Pontweg werd ter plekke enige tijd afgesloten voor verkeer. Dit alles zorgde voor veel verkeershinder en file van en naar de veerdienst.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button