112

Bestuurder meerdere keren in de fout

Adverentie

Den Helder – Rijdend op de Kievitstraat hoorde de politie een enorm kabaal van een bromfiets. De uitlaat bleek lek te zijn en de verlichting niet in orde. De 41-jarige bestuurder weigerde een speekseltest.

Voor al deze drie feiten kreeg hij proces-verbaal en op zijn bromfiets werd een WOK-melding gezet. De politie heeft de man duidelijk gemaakt niet meer te gaan rijden. Enkele minuten later werd de man weer rijdend gesignaleerd, wederom zonder verlichting en met een lekke uitlaat. Ook nu volgde een aantal bekeuringen.

Daarnaast zag de politie vrijdagochtend een 24-jarige man rondrijden in zijn auto terwijl de speekseltest aan gaf dat er sporen van cocaïne en THC in zijn lichaam zaten. Hij is aangehouden en er wordt bloed afgenomen. Als de uitslag bekend is zal eventueel proces-verbaal worden opgemaakt. Ditzelfde geldt voor een 35-jarige man, ook hij testte positief op cocaïne en de arts komt bloed afnemen. Verder weigerden twee personen een speekseltest, zij kregen proces-verbaal.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button