112

Den Helder rijdt te hard

Advertentie:

Den Helder – De politie heeft de afgelopen dagen extra gecontroleerd op snelheidsovertredingen. Het leverde de nodige bekeuringen op.

Een man van 24 gaf een politieauto geen voorrang en reed vervolgens nog 29 kilometer per uur te hard. Hij kreeg voor beiden proces-verbaal. Een volgende bestuurder had enkele jaren geleden een dodelijk ongeluk veroorzaakt, mede doordat hij toen te hard reed. Hij werd door de politie van Den Helder aangehouden omdat hij met 76 km per uur door het centrum reed. Hij kreeg proces-verbaal.

Een 66-jarige vrouw reed 18 km per uur te hard over de Langevliet. Niet heel schokkend, maar toen zij daarop werd aangesproken, bleek zij totaal niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Voor beiden kreeg zij verbaal.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button