112

Den Helder rijdt te hard

Den Helder – De politie heeft de afgelopen dagen extra gecontroleerd op snelheidsovertredingen. Het leverde de nodige bekeuringen op.

Een man van 24 gaf een politieauto geen voorrang en reed vervolgens nog 29 kilometer per uur te hard. Hij kreeg voor beiden proces-verbaal. Een volgende bestuurder had enkele jaren geleden een dodelijk ongeluk veroorzaakt, mede doordat hij toen te hard reed. Hij werd door de politie van Den Helder aangehouden omdat hij met 76 km per uur door het centrum reed. Hij kreeg proces-verbaal.

Een 66-jarige vrouw reed 18 km per uur te hard over de Langevliet. Niet heel schokkend, maar toen zij daarop werd aangesproken, bleek zij totaal niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Voor beiden kreeg zij verbaal.

Toon meer

Babette van Tongeren

Dit bericht is geplaatst door Babette van Tongeren. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Babette richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via babette@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button