Den Helder

“Home-start” in het Valentijnszonnetje van D66 Den Helder

Adverentie

Den Helder – In het kader van het jaarlijks Valentijnszonnetje van D66 Den Helder, is dit jaar de focus gericht op de vrijwilligers van “Home-Start” Humanitas Den Helder. Zij zijn op vrijdag 14 februari, om 10.00 verrast met taart en koffie.

Spanningen, geldgebrek, opvoedingsproblemen, in elk gezin komen weleens moeilijke tijden voor, maar soms lopen de problemen zo hoog op, dat iemand het even niet meer aan kunt. Wanneer iemand niemand heeft om op terug te vallen, kan altijd terecht bij een vrijwilliger van”Home Start Humanitas.” Zij zijn er voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 14 jaar, omdat ieder gezin een eigen hulpvraag heeft, bieden de vrijwilligers ondersteuning die past bij deze specifieke zorgvraag.

Een vrijwilliger komt elke week langs en helpt mee bij de opvoeding, biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op nuttige voorzieningen en regelingen. De vrijwilligers lossen niet alle problemen op, maar helpen het gezin op weg en geven de mensen weer zelfvertrouwen.

D66 Den Helder ziet hulp deze vrijwilligers als waardevol, daarom zijn ze trots op deze mensen die zich inzetten voor de samenleving.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button