112

Jongen blijft facetimen tijdens aanhouding

Den Helder – Een 41-jarige man gaf geen voorrang aan een politiewagen, hierdoor trok hij de aandacht van de agenten. Hij mocht echter op medische gronden niet meer rijden. Hij kreeg proces-verbaal.

Op de Middenweg vond een aanrijding plaats. Een man wilde vanaf een uitrit de weg opdraaien en deed dit rustig. Kennelijk iets te rustig want een scooterrijder welke van de rotonde kwam werd hier te laat mee geconfronteerd en reed tegen de zijkant van de auto. De scooterrijder is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Van een 58-jarige man was bekend dat hij op medische gronden niet meer mocht rijden. Hij werd door de Helderse politie rijdend gezien en agenten hebben hem hiervoor bekeurd. Vrijdagochtend bleek dat ook het rijbewijs van een 55-jarige man op medische gronden was verlopen, desondanks reed hij toch rond. Hij kreeg proces-verbaal.

Bellen op de fiets mag sinds 2019 al niet meer. Er staat dan ook een flinke boete op. Facetimen of videobellen valt daar natuurlijk ook gewoon onder. Een 17-jarige jongen deed dit en bleef zelfs door bellen toen hij aangesproken werd. Hij kreeg proces verbaal.

Toon meer

Babette van Tongeren

Dit bericht is geplaatst door Babette van Tongeren. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Babette richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via babette@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button