Hollands Kroon

Openbaar fractieoverleg GroenLinks en ChristenUnie

Den Oever – GroenLinks Hollands Kroon houdt dinsdag 18 februari een openbare fractievergadering van 19.30 tot 22.00 uur in de Zingende Wielen in Den Oever. De vergadering is voor iedereen toegankelijk.

Op de agenda staan de onderwerpen van de raadsvergadering van 27 februari, zoals het Programma van duurzaamheid 2020-2023 en (waarschijnlijk) een aantal verzoeken voor grootschalige huisvesting van arbeidsmigranten op grond van artikel 6. Zoals uitzonderingen op het vastgestelde beleid, waaronder een verzoek voor grootschalige logiesaccommodatie bij het Joods Werkdorp. Daarnaast vraagt het college aan de raad om extra geld ter beschikking te stellen voor fase 3 van de verbouwing van MFA de Ontmoeting.

Binnenkort zijn de vergaderstukken te vinden op de website van Hollands Kroon, (ris2.ibabs.eu/Agenda/Details/HollandsKroon/5ec77e77-3ee9-40c7-820b-05f9ef003206). Iets anders aan de fractie voorleggen kan ook, vooraf melden hoeft niet, maar wordt wel op prijs gesteld. Bericht sturen kan via lilianpeters@hollandskroon.nl en/ of groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl.

ChristenUnie
De ChristenUnie houdt op maandag 17 februari om 20.00 uur haar fractievergadering, het zal plaatsvinden in het MFA in Anna Paulowna. Op de agenda staan onder meer een aantal verzoeken voor grootschalige huisvesting van arbeidsmigranten, de verbouwing van MFA en het Programma Duurzaamheid 2020-2022.

De vergadering is voor iedereen toegankelijk, om de fractie in staat te stellen zich op uw komst voor te bereiden, wordt het op prijs gesteld een e-mail te sturen via: fractie@hollandskroon.christenunie.nl of te bellen via: 06-39013074.

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button