112

Rijden zonder rijbewijs

Advertentie:

Den Helder – Op de Middenweg kreeg de politie een ‘hit’ op de kentekenscanner. Het systeem gaf aan dat de eigenaar van een langsrijdend voertuig een ingevorderd rijbewijs had. De 46-jarige bestuurder mocht inderdaad niet rijden, omdat hij in november zijn rijbewijs kwijt was geraakt vanwege het rijden onder invloed van alcohol. Dit laatste was gelukkig nu niet het geval, maar voor het rijden met een ingevorderd rijbewijs is de man aangehouden en hij kreeg een dagvaarding.

Een 38-jarige vrouw bracht haar kind naar school met de scooter. Zij gaf aan dat zij haar rijbewijs vergeten was. Geen goed voorbeeld voor haar dochter, daar zij helemaal niet in het bezit bleek te zijn van een rijbewijs. Zij kreeg proces-verbaal.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button