Den HelderHollands KroonSchagen

Teststraten en priklocatie maandag tot 11.00 uur dicht

Regio – De teststraten en de vaccinatielocatie van GGD Hollands Noorden zijn maandagochtend 15 februari tot zeker 11.00 uur gesloten. Het KNMI heeft voor aankomende nacht en morgenochtend ‘code rood’ afgekondigd wegens te verwachte slechte rijomstandigheden op de weg.

Iedereen die maandag tussen 08.00 en 11.00 uur een afspraak heeft bij een teststraat of op de priklocatie in de regio wordt zondagavond afgebeld. “Mocht het nodig zijn dat onze locaties ook na 11.00 uur morgenochtend nog gesloten moeten blijven, dan laten wij dat weten via de media, onze website en onze social media”, zo laat de GGD weten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button