112

Dode (56) bij vechtpartij aan de Ruyghweg (update)

Den Helder – Bij een geweldsincident aan de Ruyghweg is in de nacht van zondag op maandag een 56-jarige man om het leven gekomen. Rond 04.00 uur zou sprake zijn geweest van een vechtpartij.

Veel hulpdiensten werden ingezet, waaronder het traumateam om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Toen de politie na de melding ter plaatse kwam is de man gereanimeerd door de hulpverleningsdiensten. De man bleek helaas overleden. Een 51-jarige man uit Den Helder werd door de politie ter plekke aangehouden als verdachte. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

De recherche doet onderzoek naar de toedracht en het motief. Inmiddels is een aantal getuigen gehoord en buurtonderzoek gedaan. De locatie waar de vechtpartij heeft plaatsgevonden is een aantal uren afgesloten geweest voor uitgebreid onderzoek door o.a. de forensische opsporing.

De 51-jarige verdachte is ingesloten en de recherche zet het onderzoek voort.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button