Den HelderZakelijk

Nieuwe huisartsenpraktijk start per 1 maart in Den Helder

Adverentie

Den Helder – Huisarts Annabel de Wandeler start 1 maart met een nieuwe huisartsenpraktijk: Den Helder Samen Gezond. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de praktijk veel aandacht voor gezonde leefstijl.

Praktijkhouder Annabel de Wandeler werkt inmiddels zeven jaar als huisarts, waarvan geruime tijd als waarnemer in Nieuw Den Helder. Daarnaast werkt ze als huisarts in het Asielzoekerscentrum Doggershoek (AZC). Vanuit die ervaring zet ze zich sterk in voor de communicatie met laaggeletterden en mensen met lage gezondheidsvaardigheden. Door proactieve communicatie, een tolkentelefoon, symbolen en het beschikbaar maken van informatie in meerdere talen.

Annabel: “De praktijk staat voor persoonlijke, moderne huisartsenzorg met aandacht voor diversiteit en Positieve Gezondheid. Dit betekent dat wij werken aan het bevorderen van de gezondheid van onze patiënten vanuit hun eigen kracht.”

Gezond
In de praktijk zal naast aandacht voor ziekte, dus veel aandacht zijn voor preventieve gezondheid, gezonde leefstijl en gezond gedrag. Waarbij het belangrijk is wat de waarden en wensen ten opzichte van gezondheid van de patiënt zelf zijn.

De praktijk is voorlopig gehuisvest aan de Marsdiepstraat 290 in Den Helder. Eind dit jaar neemt de kersverse praktijkhouder, samen met Huisartsenpraktijk Kaaphoofd, haar intrek in een nieuw gezondheidscentrum in Den Helder. Patiënten kunnen zich alvast (voorlopig) inschrijven via de website https://denheldersamengezond.hknhuisartsen.nl (kopje inschrijven). Vanaf 1 maart is de praktijk ook telefonisch bereikbaar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button