Den HelderUitgaan

Julianapop binnen 4 dagen uitverkocht

Juliandorp – De tickets voor Julianapop 2023 zijn binnen vier dagen uitverkocht. Nooit eerder gingen alle kaarten zo snel over de toonbank.

De organisatie van Julianapop koos dit jaar voor een zowel online als fysieke verkoop. De 300 kaartjes die fysiek werden aangeboden vlogen allemaal de tent uit. De organisatie laat weten dat ook de online tickets sinds dinsdagochtend strak zijn uitverkocht. Dit betekent dat er op de dag zelf géén kaarten meer verkrijgbaar zullen zijn aan de kassa. Alleen kinderkaarten zijn op de dag zelf nog te krijgen aan de kassa. Deze kaarten zijn voor kinderen t/m 12 jaar en hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. De kinderkaarten kosten €7,50 en zijn alleen verkrijgbaar op de dag van het festival. Julianapop vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 juni van 13:30 tot 22:00 uur.

Met de start van de kaartverkoop werd ook de laatste toevoeging aan de line-up bekend gemaakt, singer-songwriter Froukje maakt het programma compleet. Deze 21-jarige zangers won twee jaar achter elkaar Song van het Jaar (2021 en 2022), nam een Buma Award én Edison in ontvangst en maakte vorig jaar haar debuut op Lowlands. Dit alles maakt haar één van de veelbelovendste zangeressen die ons land rijk is. Naast Froukje komen ook Drove, Pater Moeskroen, Snollebollekes, Bizzey, The Euros, Martijn Fischer en JPOP NONSTOP hun opwachting op het evenemententerrein van Julianadorp. Verder kondigt de organisatie aan nog meer mooie plannen en ideeën in petto te hebben voor de dertigste editie van het evenement.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button