Politiek

Fractie Pastoor maakt ouderen blij met bloembollen

Advertentie:

Den Helder – Fractie Pastoor zette dit jaar op Valentijnsdag de bewoners en werknemers van vier woonzorgcomplexen in de gemeente Den Helder in het zonnetje. Mirjam Dijk bezorgde samen met haar dochter en fractie-assistent Sandra Jones voorjaarsbollen op de vier locaties. Deze bollen werden gesponsord door Hoornsman bloembollenkweker. “De bewoners waren stuk voor stuk erg blij met de actie”, vertelt Mirjam Dijk.

De drie dames zijn van negen uur ’s ochtends tot half vijf ’s middags op pad geweest om cliënten en verpleging blij te maken met de mooie bloembollen. Zo gingen zij langs bij de Omring locaties Dyckzicht en Westhoek in Den Helder en Buitenveld en woonzorgcomplex Ten Anker in Julianadorp. In totaal zijn 250 bloembollen uitgedeeld. “Het was een lange dag, maar het was super fijn vandaag”, aldus Dijk.

Toon meer

Lianne Snel

Lianne Snel studeerde politicologie en American Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is sinds maart 2023 werkzaam als onderzoeks- en politiek journalist voor zowel Regio Noordkop als Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via lianne@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button