Uitgaan

GGD start met gratis oudercursus ‘peuter in zicht’ in Anna Paulowna

Advertentie:

Anna Paulowna – GGD Hollands Noorden organiseert vanaf dinsdag 2 april de gratis oudercursus ‘peuter in zicht!’. Dit is een cursus over het opvoeden van peuters en is bedoeld voor ouders/opvoeders van kinderen in de leeftijd van anderhalf tot vier jaar. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en vindt plaats in MFA De Ontmoeting in Anna Paulowna.

Het opvoeden van peuters kent vele uitdagingen. Een peuter wordt steeds zelfstandiger en wil de wereld ontdekken. Op ontspannen en praktische wijze leren ouders/opvoeders inspelen op het gedrag van hun kind. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Bovendien herkennen ouders/opvoeders veel in de verhalen van andere ouders/opvoeders.

De cursus vindt plaats op de dinsdagen 2, 9, 16 en 23 april en duurt van 19:30 tot 21:30 uur. De bijeenkomsten vinden plaats in MFA De Ontmoeting, dat is gevestigd aan De Verwachting 1 in Anna Paulowna. Ouders/opvoeders kunnen zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier op www.ggdhn.nl/cursussen. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-01 00 550 keuze 4.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button