Sport

Dansparen Corma in de prijzen

Den Helder – Na lange tijd geen wedstrijden hebben te kunnen dansen vanwege corona, stonden afgelopen zondag in Delft twee paren van de Helderse dansschool Corma eindelijk weer op de wedstrijdvloer. Wat vroeger zo vanzelfsprekend was, was nu des temeer zo bijzonder; weer te kunnen dansen tussen ander paren uit het land. Het resulteerde in een goede uitslag:

  • Marco & Saskia Vader behaalden in de categorie ballroom Hoofdklasse de tweede plaats

  • Boy Gijzen & Kyra Hoogvorst kwamen met twee prijzen thuis en behaalden in de categorie ballroom debutanten A klasse de vierde plaats en in de categorie latin debutanten B klasse wisten zij de tweede plaats in de wacht te slepen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button