Sport

Marianne Boonstra wint met jeu de boules

Advertentie:

Den Helder – Marianne Boonstra is de winnaar van het zevende ledentoernooi bij Entre Nous. Het Chris Lont-toernooi bij vereniging Boel Skik ’92 met barbeque, dat 5 augustus gepland stond is verplaatst naar 16 augustus. In plaats daarvan wordt op 5 augustus in Den Oever het doublettenkampioenschap gespeeld.

Afgelopen zaterdag is bij jeu de boules verenging Entre Nous het zevende ledentoernooi gespeeld uit een cyclus van twaalf. Waarvan de beste tien dienen als eindresultaat. De opkomst was volgens de vereniging zeer goed en de wedstrijden werden gespeeld vanaf 12.00 uur. Er werden drie ronden gespeeld met aansluitend de finale.

In de finale stond uiteindelijk Marianne Boonstra. Ze werd gekoppeld aan Diana Kardijk die op Texel woont en ze moesten het samen opnemen tegen Ria Brouwer en Simon Boendermaker.

Na vier werprondes (mennes) stonden Marianne en Diana met 7-0 voor en leek de partij gespeeld. Ria en Simon kwamen goed terug en met 7-6 werd het onverwacht spannend. Het leek daarna dat Ria en Simon hun kruit verschoten hadden, want Marianne en Diane liepen uit naar een voorsprong van 11-6. De eindstand kwam op 11-7. In de dertiende menne werd de partij uitgemaakt en wonnen Marianne en Diana de finale met 13-7.

Op grond van eerdere resultaten werd Marianne Boonstra winnaar van dit toernooi, gevolgd door Diane Kardijk. Derde werd Ria Brouwer en vierde Simon Boendermaker.

Kijk voor info over de activiteiten op: Boelskik92.nl en Jbv-entrenous.com

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button