Hollands Kroon

319 Matches voor Hollands Kroonse Uitdaging

Advertentie:

Hollands Kroon – Het jaar zit er zo goed als op en dus maken allerlei organisaties de balans op. Zo ook de Hollands Kroonse Uitdaging, de instelling die bedrijven en maatschappelijke organisaties bij elkaar brengt om elkaar met gesloten beurs te helpen. Als dat lukt is er een ‘match’ gemaakt en in 2023 kwam de teller uit op maar liefst 319 van dergelijke matches.

Manager Edwin Wittink laat trots weten dat dit ruim honderd matches meer zijn dan vorig jaar. Met iedere match werd een vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie geholpen. Een win-win-win situatie waarbij de verenigingen en stichtingen vooruit geholpen werden, bedrijven en organisaties hun betrokkenheid toonden en nieuwe verbindingen gelegd worden tussen bedrijfsleven, organisaties in onze samenleving.

Van iedere match wordt de waarde in geld bijgehouden. In totaal bedraagt de waarde van de door de Hollands Kroonse Uitdaging in 2023 gemaakte matches €148.049,35. Op de nieuwspagina op de website van de Uitdaging is alle informatie over de gemaakte matches terug te vinden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button