GR2022DHGR2022HK

Volg de verkiezingen via Regio Noordkop

Regio Noordkop – Deze week zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad. Via Regio Noordkop proberen we zo volledig mogelijk verslag te doen van het verloop van de verkiezingen in zowel Den Helder als Hollands Kroon.

Vooral op woensdag zelf doen we uitgebreid verslag. LOS radio heeft tussen 09.00 en 17.00 uur een speciale verkiezingsuitzending en komt vanaf 21.00 uur live vanaf de verkiezingsavond in de Stadshal. De speciale verkiezingsuitzending op Noordkop Radio begint woensdag om 14.00 uur en duurt tot na middernacht. Via de website regionoordkop.nl en onze social media brengen we de hele dag updates over de gemeenteraadsverkiezingen.

Verslaggevers zijn de hele dag op pad voor interviews met kiezers en politici, we volgen enkele lijsttrekkers naar het stemhokje en komen met tussentijdse opkomstcijfers. Heeft u zelf nieuws over de verkiezingen, laat het ons weten via nieuws@regionoordkop.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button