Ingezonden

Heb je een promotionele booster nodig? Deze artikelen kunnen je helpen!

Advertentie:

Op welke manier voer je op dit moment marketing? Grote kans dat je je pijlen voornamelijk op online marketing richt. Een logische keuze, aangezien je via de online kanalen probleemloos heel veel mensen kunt bereiken. Het is echter niet belangrijk om je pijlen alleen maar op online marketing te richten.

Veel experts raden je aan om voor een combinatie van online- en offline marketing te gaan. Met zo’n combinatie geniet je van meerdere voordelen, waaronder een nóg betere naamsbekendheid. Zo’n naamsbekendheid verkrijg je onder meer door leuke artikelen uit te geven. Deze artikelen dienen als een prima promotionele booster voor je onderneming.

Geef pennen weg

Eén van de beste opties is pennen bedrukken. Laat op de pen je bedrijfsnaam of bedrijfslogo bedrukken en geef deze pennen weg. Dit kun je bijvoorbeeld op straat doen, kun je op een beurs doen of kun je bij je klanten doen. Met de bedrukte pennen geniet je van meerdere voordelen:

  • Pennen zijn praktische producten. Dit betekent dat de ontvanger écht iets aan dit geschenk heeft.
  • Je voert op een slimme manier marketing. Aangezien een pen elke dag gebruikt kan worden, ziet de gebruiker mogelijk elke dag jouw bedrijfsnaam of logo. Door de pennen te bedrukken, voer je dus ook nog heel slim marketing. Je slaat hiermee meerdere vliegen in één klap.

 

Dit geldt overigens niet alleen voor pennen. Een andere goede optie is aanstekers bedrukken. Ook dit is een praktisch product dat veelvuldig gebruikt kan worden.

Drinkfles of beker

Een ander goed idee is een drinkfles of een beker. Dit heeft onder meer met de duurzaamheid te maken, maar ook met de nieuwe wetgeving. Wist je dat het voor bedrijven niet meer toegestaan is om de plastic bekers te gebruiken?

Door een drinkfles of beker te geven, geef je dus een praktisch product. Het is bovendien mogelijk om een drinkfles of beker met je bedrijfsnaam of logo te bedrukken. Op die manier voer je dus prima marketing en werk je gericht aan de naamsbekendheid van je onderneming.

Voor drinkflessen of bekers hoef je bovendien niet de hoofdprijs te betalen. Het is hierdoor een ideaal product om weg te geven.

Flesopener

Heb je enig idee hoeveel bedrijven op vrijdagmiddag een borrel doen? Op zo’n moment heeft men maar één ding nodig: een goede flesopener. Het is dan ook een goed idee om flesopeners met jouw bedrijfsnaam of logo te laten bedrukken. Geef deze flesopeners weg en werk daarmee gericht aan je naamsbekendheid. Overigens kun je de flesopeners ook aan particulieren weggeven; veel mensen hebben immers regelmatig een flesopener nodig thuis.

Toon meer

Reclame Regio Noordkop

Bovenstaand bericht is aangeleverd aan Regio Noordkop en voor plaatsing is betaald. Regio Noordkop is niet verantwoordelijk voor aard en inhoud van het bericht. Vragen over bovenstaand of soortgelijke berichten? Mail naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button