Uitgaan

Accordeon orkest speelt in de Keesschuur

Advertentie:

Anna Paulowna – Het accordeon orkest Accordeonola geeft zondag 17 maart een optreden in de Keesschuur in Anna Paulowna. Dit 22-koppige orkest uit Den Helder bestaat al sinds 1951.

De leden van Accordeonola spelen allemaal in het orkest en voor een deel in het ensemble. Het orkest speelt landelijk op tweede divisie niveau en het ensemble speelt op eerste divisie niveau. Beide speelgroepen bestaan uit accordeonspelers met ondersteuning van keyboard en slagwerk.

Accordeonola staat onder leiding van dirigent Cees Dito, die een opleiding tot muziekdocent accordeon heeft afgerond aan het conservatorium. Sinds 1986 is Dito dirigent. Onder zijn leiding deed Accordeonola succesvol mee aan diverse concoursen tot op het niveau van de eerste divisie. Dito wil graag de veelzijdigheid van het accordeon laten horen: van klassiek tot pop.

Aanvang
Het concert aan Middenweg 9b in Anna Paulowna begint zondag 17 maart om 14:00 uur. Het atelier van de Keesschuur is al om 13:00 uur open. Toegang is gratis en verzocht wordt om te parkeren bij de begraafplaats op vijf minuten loopafstand.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button