112

Weer raak op kruising N248

Kolhorn – Weer een flinke aanrijding op de kruising van de Kanaalweg (N248) en de Waardpolderhoofdweg. Toen een automobilist dinsdagavond wilde oversteken zag hij de bestelbus over het hoofd en een aanrijding was niet te voorkomen. De rode bestelbus ging op zijn zij en kwam met een klap weer op de vier wielen terecht tegen een verkeersbord.

Beide auto’s zijn zwaar beschadigd geraakt en deze zijn afgevoerd door een berger. De bestuurder van de bestelbus is nog gecontroleerd in een gealarmeerde ambulance, maar hoefde geen verdere verzorging. Hij is opgehaald door familie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. Vast weer zo een bedrijfsbus die de schuldige is,die lui rijden over het algemeen altijd als een gek.

    Iedere dag maak ik dat mee,dat ze in de ochtend of einde van de dag als gekken rijden.

    Waar je 60 mag rijden ze rond de 110.
    Maar is een klacht indienen bij het bedrijf waar ze werken.

    1. Als je reageert lees dan het artikel want daar staat toch duidelijk Toen een automobilist dinsdagavond wilde oversteken zag hij de bestelbus over het hoofd en een aanrijding was niet te voorkomen.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
%d bloggers liken dit: