Den Helder

3D Street Art keert terug naar Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Citymarketing Den Helder is verheugd aan te kondigen dat er weer een spectaculaire 3D Street Art-installatie, in maritiem thema, op de Keizersbrug zal worden aangebracht. Het kunstwerk zal gemaakt worden door Naomi Haverland tussen 18 en 23 juni in Den Helder en is gereed voor aanvang van Sail Den Helder 2023 en de Marinedagen.

Naomi Haverland is afkomstig uit Florida in de Verenigde Staten en is een gerenommeerde kunstenares op het gebied van 3D Street Art. Haar vaardigheid om illusies te creëren en realiteit te vervormen heeft haar internationale erkenning opgeleverd. Naomi Haverland is uitgenodigd om haar creativiteit in te zetten en een uniek kunstwerk te creëren dat perfect aansluit bij het maritieme thema van Sail. Hoe het kunstwerk eruit zal komen te zien, zal gaandeweg het proces duidelijk worden.

Het kunstwerk zal worden gemaakt op een prominente locatie in Den Helder, wederom op de Keizersbrug, waar bezoekers en inwoners het kunnen bewonderen en ermee op de foto kunnen gaan. Het unieke van een 3D tekening is dat het maar vanaf één punt een goed perspectief biedt. Op de grond wordt dan ook een sticker aangebracht waar men het best kan staan om een foto te maken.

Fotowedstrijd
Bovendien hebben bezoekers de kans om fantastische prijzen te winnen door deel te nemen aan de fotowedstrijd met het kunstwerk. Door een foto van zichzelf met het kunstwerk te delen op sociale media met de hashtag #3DDenHelder, maken ze kans op een aantal prijzen. De winnaars worden na Sail en de daarop volgende weken bekendgemaakt.

Citymarketing Den Helder nodigt alle media, inwoners en bezoekers van Den Helder uit om het kunstwerk van Naomi Haverland te komen ervaren en te genieten van het bijzondere spektakel tijdens Sail en de Marinedagen. Meer informatie is te vinden op www.denhelder.online.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

2 reacties

  1. wordt wel ietwat afgezaagd nu, tijd voor een nieuw soort publiekstrekker?

  2. Als dit geldt voor alles wat zich herhaalt en afgezaagd wordt, is het dan ook geen tijd voor RB om te vertrekken.

Wellicht ook interessant

Back to top button