112

Puzzeldoos vol met XTC

Hollands Kroon – Een vrouw uit Niedorp keek dit weekeinde raar op toen ze een puzzeldoos opende. Waar ze de nodige puzzelstukjes verwachtte, vond ze honderden XTC-pillen.

De vrouw had de puzzel enkele jaren geleden nieuw gekregen. Zelf had ze echter niets besteld en de afzender op de doos was onbekend. Na rondvragen bij familie, vrienden en buren besloot ze destijds de doos maar op te bergen in de garage.

Tijdens het opruimen werd zondag de doos weer teruggevonden en voor de deur gezet, leuk voor de kleinkinderen! Toen de doos werd geopend bleken er, behalve de puzzel, 530 extasypillen in te zitten. De politie is een onderzoek gestart, zo laat wijkagent Bas Dirkmaat weten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button