LOS Den Helder

Danny van Tiggele te gast bij Radio Richard

Den Helder – Het album “La Belle Époque, Volume 1” van de Helderse muzikant Danny van Tiggele komt 10 september 2021 uit. Samen met zijn favoriete muzikanten en songwriters heeft hij dit album in elkaar gezet. Op dit album zijn onder andere Judy Blank, Ruben Hein, Yorick van Norden en Emil Landman te horen. De eerste single verschijnt vrijdag 16 april 2021.

In het programma Radio Richard op LOS radio vertelt Van Tiggele komende vrijdag over zijn inspiraties, zijn carrière tot nu toe en natuurlijk over de totstandkoming van deze plaat. Ook wordt veel muziek gedraaid die Danny heeft geïnspireerd tot het maken van muziek, de nieuwe plaat en van de muzikanten die meedoen.

Radio Richard wordt iedere vrijdag uitgezonden van 19:00 tot 21:00 uur bij de lokale omroep van Den Helder. De presentatie is in handen van Richard Boerrigter.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button