Julianapop 2021 online via gratis livestream

Julianadorp – Het is een tijdje stil geweest, maar zaterdag 19 juni 2021 is Julianapop terug met een online editie. Nog een jaar geen Julianapop is geen optie, dus brengt de organisatie Julianapop gewoon bij iedereen thuis live vanuit de studio en vanaf het veld.

Julianapop 2021 zal online plaatsvinden. Met oog op de huidige coronamaatregelen is het gewoonweg te vroeg Julianapop te organiseren zoals gewend met de gemoedelijke, ongedwongen Dorper sfeer. Daarom wordt het festival in de woonkamer gebracht. Het evenement verplaatsen naar een later moment dit jaar bleek geen haalbare optie, maar nóg een jaar cancelen was ook zeker geen optie voor de organisatie. Vanaf de eerste vergadering was de organisatie van het festival het unaniem eens: “we gaan hoe dan ook iets organiseren op 19 juni 2021.”

Bezoekers
Lange tijd was er hoop dat er tegen die tijd weer bezoekers mochten komen, maar toen dat steeds onwaarschijnlijker werd was de keuze voor een online editie snel gemaakt. Middels een gratis livestream knalt het festival de tuin of woonkamer in en met de exclusieve limited Julianapop festival bucket wordt het gegarandeerd een feestje thuis.

In samenwerking met Jongerenwerk Den Helder, onderdeel van MEE & de Wering, zorgt de organisatie voor een toffe livestream vanuit de studio en vanaf het veld. De ongeveer twee uur durende livestream is natuurlijk geheel in Julianapop stijl, zodat iedereen het ultieme J’pop gevoel thuis kan ervaren.

Presentatoren
Deze editie wordt, net als in 2019, gepresenteerd door Marthijn van Steinvoorn en Mats Jorissen. Samen met Jordy Kribben vormen zij exclusief voor Julianapop JPOP NONSTOP. Dit feesttrio staat dit keer dus wederom garant voor de beste beats en confetti door de speakers tijdens een live DJ set. Naast JPOP NONSTOP zullen nog twee acts vanaf het veld de huiskamer betreden. Welke dat zijn worden binnenkort bekend gemaakt. 19 juni kunnen mensen inschakelen op de livestream vanaf 18:00 en 18:30 barst het digitale festival los.

De laatste informatie en details over Julianapop 2021 zijn te vinden op julianapop.nl.

Mobiele versie afsluiten