Den Helder

Nieuwe blikvanger in Falgatuinen

Den Helder – Een nieuw Tiny House is woensdag in de Falgatuinen geplaatst. Het is in twee delen naar Den Helder vervoerd en na het verbinden en waterdicht maken van de twee delen wordt begonnen met het leggen van de dakpannen en het plaatsen van de zonnepanelen. Daarna gaat de trotse bewoonster de woning nog in de olie zetten, zo laat “Samen Bouwen aan Den Helder” weten.

De komende maanden gaan nog meer bewoners hun zelf ontworpen tiny house plaatsen. De vrijheid om zelf te ontwerpen, de mogelijkheid om off grid te wonen en de grootte van de kavels zorgen er voor dat de gemeente Den Helder veel nieuwe bewoners van ver buiten haar gemeentegrenzen trekt.

Tiny House Den Helder is een off grid project, dus geen aansluiting op elektriciteit, gas en riool. Bewoners Falgatuinen mogen wel een aansluiting op het water aanvragen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. de tiny houses worden nu al tiny vila’s straks tiny landhuizen en tiny kastelen?

Back to top button
%d bloggers liken dit: