112

Spelend kind geraakt door auto

Advertentie:

Den Helder – Een spelend kind is woensdagmiddag 14 april op de Jan Bijlstraat tussen de auto’s door de weg op gelopen. Het kind werd daarbij geraakt door een voorbijgaande auto.

Voor alle zekerheid is een ambulance langsgekomen om de peuter te onderzoeken en het kind is even meegenomen naar het ziekenhuis. De automobilist kon en mocht zijn weg vervolgen. De Bijlstraat is op het gedeelte van het incident een woonerf.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

4 reacties

  1. Ik zeg niet dat deze chauffeur te hard heeft gereden. Maar het is hier net als de Jacob Beenstraat een woonerf. Maar tegenwoordig weet bijna niemand meer dat stapvoets dan de toegestane snelheid is.

    1. woonerf of 30 km zone, overal wordt structureel veel te hard gereden, meestal door de bewoners zelf of jonge dames die snel het kroost bij de dagverblijven willen dumpen….

    2. Tot 2013 was de max snelheid op een woonerf “stapvoets”. Daarna is dat veranderd in 15 km/uur. Het kind mankeert gelukkig niks, dus waarschijnlijk heeft de automobilist gelukkig niet (te) snel gereden.

Wellicht ook interessant

Back to top button