Den HelderHollands Kroon

Gewijzigde openingstijden teststraten

Den Helder – De vraag naar Coronatesten is sterk gedaald. Daarom wijzigen de openingstijden voor de teststraten van GGD Hollands Noorden. Vanaf paasmaandag 18 april zijn de teststraten dagelijks geopend van 9:00 tot 12:00 uur (met uitzondering van Den Burg op Texel). Deze openingstijden gelden ook voor het komende paasweekend. Een actueel overzicht van alle testlocaties is te vinden op de website.

Tevens kan vanaf heden iedereen met het geboortejaar 1962 of eerder, vrij inlopen voor de herhaalprik. Dit kan op de vaccinatielocaties in Middenmeer, Den Helder en Hem. Voor de locatie Alkmaar worden voorlopig alleen herhaalprikken op afspraak gegeven. Dit komt omdat deze locatie drukbezocht is. Er staan de komende periode nog veel afspraken gepland. De andere locaties hebben genoeg plek.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button