Regio NoordkopSport

Halve van Den Helder live bij Regio Noordkop

Den Helder – Het is het weekend van de Halve van Den Helder. Zaterdag verschijnen 1800 deelnemers aan de start van de Wandelhalve en op zondag melden vele honderden zich voor de verschillende afstanden van de hardloopwedstrijd, met als hoogtepunt uiteraard de halve marathon. Regio Noordkop doet beide dagen live verslag.

De wandelaars vertrekken tussen 08.30 en 09.30 vanaf Willemsoord. Niet veel later komen ze langs de omroep, waar verslaggever Gerard Terpstra ze opwacht voor korte interviews. De live radio-uitzending is zaterdag van 08.00 tot 10.00 uur en speciale gast is Werner van Dongen, bestuurslid van de Halve van Den Helder.

Op zondag begint de radio-uitzending om 11.00 uur en deze duurt tot ongeveer 15.00 uur. Tijdens deze uitzending aandacht voor de halve marathon, maar ook voor de Kidsrun, de scholierenloop en de recreatielopen van 5 en 10 kilometer. Het eerste startschot valt om 11.10 uur en het laatste precies een uur later. Meeluisteren kan via 105.6 Mhz, de Regio Noordkop app, via regionoordkop.nl of thuis via de verschillende aanbieders van radio en tv.

Een fotoreportage van de Wandelhalve verschijnt zaterdag op regionoordkop.nl en zondag is Regio Noordkop TV actief voor een mooi verslag.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button