Hollands KroonVideo

Supermarkt in ’t Veld is niet alleen voor de dagelijkse boodschappen (video)

’t Veld – Bij de supermarkt aan de Rijdersstraat in ’t Veld kun je naast je dagelijkse boodschappen nog allerlei andere zaken regelen. Niet alleen broodjes, zuivel en vlees maar ook voor postzaken, kleine bibliotheek en een gezellig praatje kun je terecht bij deze superrrmarkt. De driemaal r staan voor retail, relatie met het dorp en re-integratie. Alle drie belangrijk voor het dorp.

De klanten komen hoofdzakelijk uit ’t Veld, maar ook van verder en dan voornamelijk door de randzaken die zij erbij doen. Het personeel bestaat uit enkele vaste krachten en daarnaast is er contact met de gemeente voor mensen die werkervaring in een winkel kunnen opdoen. Ook studenten uit het reguliere en speciale onderwijs zijn welkom.

De reden dat zij zich staande weten te houden tussen de grote supermarkten is dat zij een eigen karakter hebben en de plaatselijke bevolking gunt het ze, want je kunt er voor allerlei zaken en een gezellig praatje terecht.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button