Hollands KroonUitgaan

Team Sportservice organiseert de Blijf Bewegen Beurs

Advertentie:

Anna Paulowna – Teams Sportservice organiseert dinsdag 25 april tussen 10:00 en 14:00 uur de Blijf Bewegen Beurs in Het Wapen van Holland. De beurs, die plaatsvindt tijdens de Bloemendagen, is een actieve kennis- en informatiemarkt in samenwerking met Zorgoutlet de Betue en andere partners.

Bezoekers kunnen vanaf de Blijf Bewegen Beurs in het Wapen van Holland een fietsroute volgen. Deze heeft Team Doortrappen speciaal voor de Bloemendagen samengesteld. De route voert bezoekers langs de diverse prachtige mozaïeken en kunstwerken in tuinen in de omgeving.

Binnen biedt de Blijf Bewegen Beurs senioren en mensen met een beperking een divers aanbod aan mogelijkheden waarmee men op latere leeftijd toch lekker soepel en fit blijft. Het aanbod kenmerkt zich door interactie, bezoekers kunnen diverse apparaten en hulpmiddelen uitproberen en ervaren hoe het is om bijvoorbeeld te rijden op een driewielfiets. Bezoekers kunnen in het Wapen van Holland genieten van een kopje koffie met iets lekkers, of een gezonde lunch.

Programma
Team Sportservice heeft een programma samengesteld dat speciaal is bedoeld voor iedereen die zo lang mogelijk soepel, zelfstandig en in beweging wil blijven. En als dat het makkelijker maakt: met hulpmiddelen.
Aanwezigen kunnen onder andere verwachten: doortrappen-route gekoppeld aan Bloemendagen, gezondheidscheck, cognitieve fitness, ervaringsdeskundige tegen eenzaamheid, aangepast sporten, beweegaanbod Woonzorggroep Samen, spinnenweb positieve gezondheid, smoothiebikes en aankondiging Doortrappen-activiteiten.

De aanwezige partners op de beurs zijn Humanitas, Wonen Plus Welzijn, Oogcafé, Organisatie Bloemendagen, Tworby driefietsen, Fietsendoejesamen, WZG Samen, Gehandicapten Platform Schagen, Team Sportservice, Team Doortrappen en Zorgoutlet de Betue.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button