Hollands Kroon

Verbindingsweg N503 nabij Stolperbasculebrug van 12 tot 15 mei afgesloten

Adverentie

Hollands Kroon – WaakSaam voert in opdracht van de provincie Noord-Holland tussen vrijdag 12 mei 2023, 20:00 uur en maandag 15 mei 2023, 05:00 uur werkzaamheden uit op de verbindingsweg N503 in de gemeente Schagen. Het gaat om het deel tussen de rotonde Stolperweg (N503) en de rotonde Provincialeweg (N248) nabij de Stolperbasculebrug.

De deklaag van dit deel van de N503 wordt vervangen. Gedurende deze periode is het deel tussen de twee rotondes afgesloten voor al het verkeer. Voor het (brom)fietsverkeer is er geen hinder. De nood- en hulpdiensten kunnen onder begeleiding passeren.

Om de werkzaamheden zo snel mogelijk gereed te hebben, en het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen, wordt er dit weekend ook in de avond en de nacht gewerkt. Dit betekent dat er mogelijk enige geluidshinder kan ontstaan. Dit is vervelend, maar er wordt gehoopt op begrip.

Omleidingsroutes doorgaand verkeer
Verkeer vanuit het noorden (Den Helder/Julianadorp) richting Schagen wordt via de Kooybrug/N249 geleid; verkeer vanuit Schagen richting Alkmaar volgt de N245; verkeer vanuit het westen (Callantsoog/N502/N503) richting Schagen volgt de Zeeweg, N9 en Stolperbasculebrug.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

1 reactie

  1. Mooi beschreven maar zonder kaart zeggen deze weg nummers mij niets!

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: