Den HelderHollands Kroon

Pluim voor inwoners uit de Noordkop

Regio – Mevrouw Van Baaren uit Den Helder en de familie Keuning uit Anna Paulowna hebben een Pluim gewonnen door lege batterijen in te leveren. De Pluim is eigenlijk een cadeaubon ter waarde van 25 euro en wordt verstrekt door Stibat, de organisatie die de inzamelactiviteiten voor lege batterijen in Nederland coördineert.

De geluksvogels vielen in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne “Lege batterijen? Lever ze in en WIN!” van Stibat.

Wie lege batterijen inlevert maakt elke maand kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd Pluim cadeaubonnen van € 25,-, drie reischeques van € 400,- en een reischeque ter waarde van maar liefst € 1000,-. Ook meedoen? Doe tien lege batterijen in een zakje samen met uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, lever deze in bij één van de ruim 25.000 inleverpunten van Stibat.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button