Cultuur/NatuurSchagenUitgaan

Alternatieve Kunstroute Callantsoog

Callantsoog – Art Callantsoog organiseert twee kunstroutes om te kunnen genieten van kunst en cultuur. De Alternatieve kunstroute is tijdens de pinksterdagen op 22, 23 en 24 mei en de originele kunstroute zal 25 en 26 september plaatsvinden.

Ook dit jaar zijn er weer prachtige kunstroutes door de fijne omgeving van Callantsoog en Groote Keeten te volgen. Het initiatief van de zogeheten kunst kijkkasten is bedacht naar aanleiding van de omstandigheden rondom de coronamaatregelen.

Op verschillende locaties kunnen belangstellenden van het creatieve werk van de lokale kunstenaars kijkkasten of zelfs tuinen bewonderen. Het werk is zoals altijd heel divers, zo zijn er schilderijen van acryl/olie/multimedia te zien, worden er keramieken en bronzen objecten getoond en zijn ook quilten en fraai beschilderde tassen te bekijken. Er hangen herkenbare flyers op de desbetreffende locaties. De route en verdere informatie is te vinden op de website van www.artcallantsoog.nl Deze Alternatieve kunstroute is het hele jaar door te bewonderen.

Kunstroute Art Callantsoog is een initiatief van lokale kunstenaars. Zij willen door middel van kunst en cultuur verbinding creëren. In het najaar, op 25 en 26 september zal voor de 5e keer de originele kunstroute plaatsvinden, een route waar men op locatie de kunst kan bekijken en in gesprek kan gaan met de kunstenaar.
Meer info op: www.artcallantsoog.nl

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button