Den Helder

Opening nieuwe Tentoonstelling Stichting Afgestoft

Den Helder – Stichting Afgestoft en de Woningstichting Den Helder openen 21 mei aanstaande met gepaste trots de nieuwe tentoonstelling, die geheel in het kader van 100 jaar Woningstichting staat, officieel voor het publiek. De opening zal om 10.30 uur die dag plaats vinden. Gerrit Seegers, voormalig directeur van de Woningstichting, zal de tentoonstelling openen.

Het is dit jaar 100 jaar geleden dat de grondslag werd gelegd voor de huidige Woningstichting Den Helder. In het laatste weekend van augustus organiseert de Woningstichting een groot bedankfeest voor de inwoners van Den Helder. Stichting Afgestoft heeft namelijk gerealiseerd dat zij dit niet onopgemerkt aan zich voorbij kunnen laten gaan. Een eeuw geleden was het immers 1922. Daarom zijn zij in de collectie gedoken en hebben, met de input van de Woningstichting zelf, het een en ander afgestoft.

Iedereen is van harte uitgenodigd om bij de feestelijke opening aanwezig te zijn. Na de opening en een bezoek aan de tentoonstelling is het mogelijk om in Theehuis AngeniTea’s nog even na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Voor nadere informatie kunnen belangstellenden terecht bij Stichting Afgestoft, te bereiken via info@afgestoftdenhelder.nl of 06 82299121.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button