Kop van Noord-Holland

Sarkon viert feest: 20 jaar samenwerken aan goed onderwijs

Kop van Noord-Holland – Sarkon is de bestuurlijke organisatie van negentien scholen in het primair onderwijs in de regio Noord-Holland-Noord met één gemeenschappelijke koers: goed en eigentijds onderwijs met hart voor elkaar. Tijdens een groot feest hebben de medewerkers het 20-jarig bestaan gevierd, twee jaar later dan gepland vanwege covid-19. In de stadshal van theater De Kampanje in Den Helder werd het feest geopend door de bestuurders Carin Doodeman en Alwin Hietbrink. Naast alle medewerkers waren ook diverse medewerkers van kinderopvang en stagiaires aanwezig.

Op 25 mei komen alle medewerkers opnieuw bij elkaar om inhoudelijk met de Sarkonkoers met en van elkaar te leren. Hierbij nodigt Sarkon ook partners en andere besturen uit om aan te sluiten, om de krachtenbundeling van het onderwijs in de Noordkop verder vorm te geven.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button