Hollands KroonUitgaan

Uitvoering Musical ‘Mindv*kantie’ De Notenkrakertjes

Hollands Kroon – De musical “Mindv*kantie” is een grappige eigentijdse musical met spetterende liedjes. Tijdens zijn laatste goochelshow verdwijnt Hermanus Hoedoetiedat. Niemand snapt waar hij gebleven is. Weten hoe dit verhaal afloopt? Kom dan naar de uitvoering op 21 of 22 mei in Winkel. De 19 kinderen van musical groep “De Notenkrakertjes” hebben, onder leiding van Marian Wijnker en Paul Beers weer keihard gewerkt de afgelopen maanden.

Zaterdag 21 mei om 20.00 uur en zondag 22 mei om 14.00 uur is het eindelijk zover, dan mogen zij aan het publiek laten zien wat ze in huis hebben. De meeste kinderen hebben door corona nog nooit een optreden kunnen geven dus ze staan te trappelen. Grappige conversaties, prachtige kostuums en gezellige liedjes in de zaal van Café Beentjes in Winkel. Het belooft een heerlijk uitje te worden voor jong en oud.

Entree
Volwassenen: €8 euro
Kinderen tot en met 12 jaar: €5 euro

Het wordt aangeraden om kaarten van te voren te reserveren. Dit kan via 0226411776 of 0226413046.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik was tot en met oktober 2022 werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business.

Wellicht ook interessant

Back to top button