Hollands KroonJeugd

Rotary Wieringerland bedankt jeugdige vrijwilligers voor hun inzet

Advertentie:

Hollands Kroon – Rotaryclub Wieringerland heeft een nieuwe actie op touw gezet. Jongeren tussen de acht en achttien die zich op maatschappelijke wijze inzetten in de regio, kunnen via Rotary geld inzamelen voor hun eigen club of vereniging.

Met deze actie wil Rotary Wieringerland de maatschappelijke betrokkenheid onder jongeren in de regio stimuleren. Jeugd die zich bijvoorbeeld inspant voor de ouderen, de lokale speeltuin of inzamelingsacties voor vluchtelingen kunnen meedoen aan dit idee. Als bedankje voor hun inzet, kan Rotary Wieringerland iets betekenen voor de club of vereniging van de vrijwilliger. “Want als jij je inzet voor een ander, mag je zelf ook beloond worden”, valt te lezen op de website van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Deelnemende jongeren kunnen samen met hun team of vereniging, als beloning voor jullie inzet, geld inzamelen voor de eigen club door ballen te schieten door het nieuwe Rotarydoel. Meedoen kan door een goed doel te kiezen waarbij de jongere maatschappelijk ondersteunend bezig is. Het doel moet zich bevinden in gemeente Hollands Kroon.

Voorwaarden
Op de website van Rotary Wieringerland is te zien waar de aanmelding aan moet voldoen en hoe deze ingediend kan worden. Zodra Rotary Wieringerland de aanvraag heeft ontvangen, zullen zij deze beoordelen en nemen ze contact met de aanvragen op.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button