Den Helder

Tour de Lasalle kan nog wat motorrijders gebruiken

Advertentie:

Den Helder – Stichting Tour de Lasalle is nog op zoek naar motorrijders die als verkeersregelaars fungeren en die het leuk vinden de wielrenners tijdens de editie van dit jaar te begeleiden en het verkeer te regelen tijdens het evenement. De Tour de Lasalle wordt verreden van 6 tot en met 9 juni aanstaande.

Het enige wat van de vrijwillig wordt verwacht is dat hij/zij een verkeersregelaarsexamen aflegt op de computer. Voor wie hier moeite mee heeft is begeleiding mogelijk. De taak bestaat voornamelijk uit het regelen van het verkeer op de route en het begeleiden van de renners tijden de omloop. Met de vier dagen durende Tour de Lasalle rijden elk jaar ongeveer 120 wielrenners mee op routes in Den Helder en op Texel. Lunchpakketten voor onderweg worden verzorgd en ter afsluiting zijn alle medewerkers welkom op de vrijwilliger feestavond.

Enthousiast? Aanmelden kan door een mail te sturen met onder meer naam, telefoonnummer en e-mailadres. Stuur die naar de coördinator veiligheid (Johan Aarsen) via johan.aarsen@quicknet.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button