112

Overlijden 27-jarige vrouw: geen misdrijf

Advertentie:

Den Helder – De politie meldt dat in het onderzoek naar het overlijden van een 27-jarige vrouw in de Peelstraat in Den Helder, geen aanwijzingen gevonden zijn voor een misdrijf.

Woensdag 27 september rond 09.00 uur kreeg de politie melding van een medisch incident. Hierbij hebben meerdere hulpdiensten geprobeerd hulp te verlenen. Helaas mocht dit niet meer baten en is een 27-jarige vrouw uit Den Helder komen te overlijden.

De politie heeft zorgvuldig onderzoek gedaan naar het overlijden. Daarbij zijn ook getuigen gehoord. Niemand is als verdachte aangemerkt. Over de toedracht van het overlijden doet de politie geen verdere mededelingen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button