Hollands Kroon

Winkel’s Harmonie Toettie in het zonnetje

Winkel – Op een zonovergoten Nederlands Kremlin in Winkel, kreeg Winkel’s Harmonie Toettie een symbolische cheque uitgereikt. Dit naar aanleiding van de succesvolle aanvraag voor een bijdrage uit het Microsoft C-19 Response Fund.

Dat is een fonds, ter beschikking gesteld aan de Hollands Kroonse Uitdaging, waarmee verenigingen en stichtingen die problemen ondervinden door de coronacrisis, geholpen worden.

Op de foto van Henk-Jan Wittink van Wieringernieuws de blije Susan Hamelink en Wilhelm van der Weide van Winkel’s Harmonie Toetti met de symbolische cheque. Edwin Wittink van de Hollands Kroonse uitdaging staat u al even enthousiast achter de cheque.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button