112

Ongeluk tussen auto en fietser in Den Burg

Adverentie

Den Burg – De hulpdiensten van Texel werden maandagmiddag rond 14.00 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel in de Drijverstraat in Den Burg. Een ambulance en twee politieauto’s rukten uit.

Ter hoogte van de kruising met de Bernhardlaan, voor de bibliotheek, bleek een aanrijding plaats gevonden te hebben tussen een auto en een fietser. Bij het ongeval is een oudere man op de fiets ten val gekomen en licht gewond geraakt. De oorzaak van de aanrijding is nog onbekend.

De man is nagekeken door het ambulancepersoneel. Door het ongeval was de Drijverstraat tijdelijk afgesloten en werd het verkeer omgeleid via de Thijsselaan.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button