Uitgaan

Eerste Kunstvierdaagse bij Kunsthal 45

Den Helder – Onder de titel “Elders” gaan Roosmarijn Schoonewelle, Susana Mulas Lastra, Cathelijn van Goor en Julia Kaiser donderdag 23 juni aan de slag in Kunsthal 45 tijdens de eerste Kunstvierdaagse. Tot en met zondag 26 juni werken ze daar als Artists in Residence aan hun project, met zondagmiddag een afsluitende publiekspresentatie.

Inloop vanaf 13.00 uur, aanvang 13.30 uur en rond 15.00 sluiten we af, maar ook de dagen daarvoor kan iedereen langskomen in de middagen en zien wat er gemaakt wordt. Spannend te zien hoe de ideeën om wanden als drager voor tekeningen en vormen te gebruiken, en soms ook werk direct op het hout, groeien tot een resultaat.

Cathelijne van Goor zal ook op haar site een blog www.cathelijnvangoor.nl bijhouden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button