112

Motorrijder komt ten val na botsing met auto op rotonde

Adverentie

Den Helder – De hulpdiensten werden dinsdagmiddag rond kwart over één opgeroepen voor een ongeval met letsel op de rotonde die kruist met de Middenweg / Timorlaan / Sportlaan en de Marsdiepstraat in Den Helder. Bij de afslag van de Sportlaan zijn een motorrijder en een automobilist door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing gekomen.

Zowel een ambulance als de politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen bij het ongeval. Zowel de auto als de motor liepen lichte schade op door het ongeval. De ambulance is ter controle van het slachtoffer ter plaatse gekomen. De motorrijder klaagde over een pijnlijke hand, maar hoefde uiteindelijk niet met de ambulance mee.

De politie heeft een alcoholcontrole uitgevoerd bij beide bestuurders, waarvan de uitslag negatief was. Door de aanrijding verloor de auto een deel van zijn voorbumper.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button