JeugdSport

Test training turnen bij OKK

Den Helder – OKK Den Helder organiseert 28 juni een talenten test training voor meisjes van 4 tot en met 8 jaar. Welke vaardigheden bezit de jonge turnster al? En welke trainingsgroep past het beste bij de behoefte? Daar komen ze in deze training achter.

Altijd in beweging, leuk om te klimmen, springen en lijkt turnen een te gekke sport? Meld je dan snel aan voor de talenten test training.

Aanmelden: Stuur een mail naar: turnen.okkdenhelder@gmail.com en vermeld hierin naam en leeftijd. De training is dinsdag 28 juni om 16:30 uur bij sporthal Marsdiep (Marsdiepstraat 282, 1784 AW Den Helder).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button